lauantai 25. helmikuuta 2012

Sovituskuvia ankasta ja Myyrästä. Ja kaavakokeilua.

Vihdoin nuo ankka ja Myyrä paidat ovat valmiit! Tein sarjatyönä yhtä aikaa ankkaa, myyrää, vihreää apilaa ja kioskikissahaalareita ja koska mieli on hätäinen, meinasi alkaa ahdistaa, kun valmistumiseen meni niiin pitkään. :D

Poika oli innoissaan valmistuneista vaatteista. Hän on alkanut aamuisin ehdotella itse, mitä päälleen haluaisi ja sovittelee uusia vaatteita oikeinkin innokkaasti. Ankka-paita pääsi heti päälle ja muuten samointein pesukoneeseen pyörimään, kun siihen hörähti suusta sylkeä oikein kunnon vana... ja sylkipäs olikin ihan sinisenviolettia mustikkakeiton jäljiltä. Meinasi tulla paniikki kun mustikka ei änähtänytkään hanan alla, mutta onneksi kunnon pesu puhdisti uuden paidan kokonaan. Huh.
Eilen tein pikasurautuksena pienemmälle Myllymuksujen bambujoustiksesta ja marinoidusta ruskeasta walmetista uusimman OB:n kaavalla Little Housus housut, sillä erolla, että laitoin vyötärölle resorin ja korvasin myös lahjepalat resorilla. Ja seuraaviin pitää ainakin kaavaa muokata, haaraosa oli kamalan pitkä vaikka lyhensin sitä ja tykkäisin ehkä muutenkin hieman pimakemmasta mallista.

Ja maasta se pienikin ponnistaa. Minä olen saanut uusia lukijoita, kiitos kaikille. :)

2 kommenttia:

HV kirjoitti...

Hei! Olen vasta liittynyt lukijaksi blogiisi ja teet ihania vaatteita! Samaa kankaatonta kuukautta täälläkin elellään..:) Sinulle on blogissani haaste! :)

anniina kirjoitti...

Kiitos kun jätit jälkesi :)
Haasteen lupaan laittaa eteenpäin seuraavassa postauksessa, kunhan saan jotain "mauahtavaa" valmiiksi. :)