maanantai 20. helmikuuta 2012

Kankaattoman kunniaksi jälleen tuhottuja kangasmetrejä!

Hei taas täältä kankaiden seasta!

Tämä kankaaton kuukausi on sujunut oikein hyvin. Kangasmetrejä on tullut tuhottua jokunen. Nyt taitaa saldo olla 6 pitkähihaista paitaa, yhdet haalarit, kaksi tunikaa (vai yksi) ja yhdet housut. Noiden lisäksi olen tehnyt yhden lappäkerttuasun naamiaisiin sekä leppäkerttu hameen, samaisiin naamiaisiin.

Tässäpä uusimmista kuvia:

Sienitunika koossa 86cm/92cm. Kangas ruskeaa velouria, samoin aplikaatio.
Tässä tämä pikkuruinen leppäkerttuhaalari koossa 74cm. Pohjakaavan tuossa on OB:n Puolukka (olikohan nyt sitten lehdessä 6/2009). Muutin kaavaa niin, että venytin lahkeita, jätin hihat pois, ompelin haalarin haaroista kiinni ja laitoin nepparit eteen. Tuolla kaavalla voisi tehdä samantyylisiä kesähaalareitakin.
Kankaana on muuten EK:n college, joka oli aikamoinen pettymys. Helposti reikiintyvää ja kovaa, valmiina kankaassa oli silmäpako. Lopputulos kuitenkin aika kiva. Harmi kun siivistä selässä ei ole kunnollista kuvaa, ne oli aikas söpöt. :) Ja leppiksen pilkut on mustaa ohutta huopaa.

Ja tässäpä uusimmat aplikaatiot. Minua on aplikoittanut kamalasti, mutta jotenkin kynnys aloittaa on ollut suuri. Aina tulee jotain muuta ja se silittäminen on minusta niin tylsää. Nyt kuitenkin oli tarve saada tuhottua kankaita varastosta ja saada tuo Moonkidsin oranssiraidallinen kokeiluun, samoin kuin Metsolan alesta napattu lime hippikukka. Pitkän aikaa on mielessä ollut irtojalkainen joku. Ankka on vanha tuttu ja ajattelin sen omankin pojan paitaan tehdä, kun hän ihastui kovasti Lipfishin oravapaitaan sen nähtyään (jonka muuten tilasin hänelle sitten...). Myyrä taas taitaa kuulua lähes jokaisen apPlikointia yrittävän/harrastavan apPlikointilistalle ja tokihan minunkin piti kokeilla. Etutukka tuolta myyrältä jäi puuttumaan, huomasin sen kun olin repinyt tukikankaat ja muut pois, mutta ehkä se tosiaan on vaikka sen The Myyrän maalaisserkku ilman etutukkaa.

Tästäpä kankaaton jatkuu ja lähenee loppuaan. Vielä olis aika monta kangasta tuhottavien kasassa, joskin yksiväriset alkaa käydä vähiin. :)

3 kommenttia:

Nuksu kirjoitti...

Ihan mahtavia ompeluksia sulla! Tosi kivat noi punaset mustapallolliset haalarit ja siistit applikaatiot :) Lukijaksi samantien :)

Lennu kirjoitti...

Hienoja ompeluksia:) Olen yrittänyt itse löytää kivaa myyrä-kuvaa applikaatioon internetin ihmeellisestä maailmasta ja tämä sinun ylöspäin katseleva myyrä on aivan ihastuttava :) Oletko itse sen piirtänyt vai löytänyt mallin jostain?

anniina kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Lennu: Tuon ylöspäin katselevan löysin netistä, en enää kuollaksenikaan muista, että mistä, mutta muistelen, että ihan googlen kuvahaulla se tuli vastaan. Muokkasin sitä vain hivenen.