torstai 2. helmikuuta 2012

Helmikuu on KK eli Kankaaton Kuukausi

Liityin kankaatonta kuukautta viettävien joukkoon. Postilaatikko on käynyt sen verta tiuhaan, että nyt oli ihan aihetta tällaiseen tempaukseen. Helmikuussa ei saa siis ostaa uutta, paitsi ihan välttämättömimmät niinkun nyt kuminauhaa, vetoketjun tai resoria, jos niitä juuri tarvitsee. Tarkoitus on myös tuhota mahdollisimman paljon vanhoja olemassaolevia kankaita.

Minun kankaaton kuukausi alkoi tehokkaasti. Eilen leikkasin kolme paitaa, joihin sain tuhottua kaksi erilaista trikoota, joita minulla oli 50cm. Kolmannesta jäi vielä kesäpaidan verran.

Ylin paita on ihanaa sateenvarjolentäjä interlockia, ostin sitä muistaakseni Ikasyriltä ja tilasin Itävallan Lieblingstückestä viimesen metrin, koska tykkään tuosta kuosista ihan hirmuisesti. Resoreiksi laitoin ruskeat resorit, muistaakseni ihan EK:sta. Keskimmäinen kangas tuli salaisessa paketissa Ikasyristä, paitaan valitsin punaiset resorit, niin ikään EK:sta. Ja alimman krokotrikoon tilasin myöskin Itävallasta, paidan oranssit kantit ovat Rosa Matildan luomuresoria. Tykkään lopputuloksesta, ihanan värikästä ja raikasta pojalle ja tuli tarpeeseen!
Näihin ompelin vielä housuiksi (käy erityisesti krokopaidan kanssa) JNY:n kelta-valkoisesta pilvivelourista housut. Joskin, minusta kelta-valkoinen oli ennemminkin oranssi-valkoinen, housuihin laitoin resorit nimittäin tuosta Rosa Matildan resorista ja ne olivat just eikä melkein oikean väriset.


Tästä tämä kuukausi alkaa! Jos näin etenee, niin kuun lopussa pitäisi varastojen olla hyvin paljon huvenneet.

Ei kommentteja: