lauantai 18. elokuuta 2012

Munahuppari ja prässihousut

Minulla on ollut monta päivää vähän sellainen olo, että kun tekis mieli tehdä jotain, mutta en tiedä oikein mitä. Sellailin sitten inspiraatiota etsiessäni Ruttu-Nutun vanhoja postauksia ja sen seurauksena tästä omenan vihreästä velourista syntyi munahuppari ja siihen sopivat prässihousut. Tällä kertaa värit on vähän rauhallisemmat.Hupparin kaava jälleen Panda OB:sta muokkauksin 80 senttisenä. Hihoihin laitoin pitkät resorit ja poiketen alkuperäisestä kanttasin valkoisella resorilla myös tuon hupparin helman. Housujen kaava on jälleen se kalsarikaava :D, jonka alkuperää en kyllä nyt satu edelleenkään muistamaan, koko on reilu 80cm (kaava kylläkin 92cm).
Omppuvelour on Lieblingstückeltä Itävallasta, taskun velour Hanhelista (sävy taisi olla hiekka) ja valkoinen resori Liandlolta.

Kivaa vaihtelua. :)

 Ja vähän vielä sovituskuvia...


Täällä näyttäisi käyvän lukijoitakin, olisi kiva jos jättäisitte itsestänne merkin. :) Kiitos kaikille kommentin jättäneille. Ne piristää aina.

7 kommenttia:

KiKiDuu kirjoitti...

Tää oli niin herkun värinen luonnossa! :) Kanttasit kuitenkin ton alareunan! on ne päheet! :)

anniina kirjoitti...

Anna: Joo kanttasin. :) Kiitos vaan ehdotuksesta. Olis helmakäänne mennyt niin lähelle reunaa, että päätin kuitenkin kantata. Ja tuli kyllä kivempi niin.

Aatsipoppaa kirjoitti...

Tosi ihana setti! :)

Yomm kirjoitti...

Ihana setti! :)

Ressu kirjoitti...

aivan ihanat!!

saaraps kirjoitti...

Ihana setti! kyllä natsaa :D

Mieli kirjoitti...

Ihana! Ja tosiaan mukavan erilainen väritykseltään.
Eksyin tänne blogiisi ekaa kertaa, mutta tulen varmasti jatkossakin! :)