maanantai 4. kesäkuuta 2012

Haalareiden kokeilua

Minusta on ihana käyttää tuolla pikkumiehellä erilaisia haalareita. Isomman kanssa haalarit eivät ole minusta niin kätevät, kun housujen pitää lähteä helposti pottaillessa jalasta, mutta tuo pikkupötkö ei sitä vaadi, vielä. :)

Vähän aikaa sitten Metsolasta vielä sai erän tätä ihanaa vihreää sunray-kangasta. Koska minulla jäi vielä jemmapala, raaskin sitä vähän leikata. Olin ihaillut monet kerrat Moonkidsin haalareita, joissa oli olalla metalliset renkaat. Ja koska löysin noita renkaita, niin pitihän se kokeilla. Kaavana käytin jonkun potkupuvun ja mustikka-haalareiden kaavaa, tein etukappaleesta yhtenäisen ja takakappale on kahdesta palasta. Sisäpuolella käytin jnyn tähtiä ja neppeinä kameja. Lopputuloksesta tuli mukava pieni 74cm haalari.


Ja koska sain vähän aikaa sitten päähäni, että pikkuinen tarvitsee kukkahaalarit niin pithän nekin tehdä. Ensimmäiset leikkasin ja ompelin samasta kankaasta kuin edellisen postauksen beiget kaaritaskut. Lopputulos oli ihana, mutta suureksi järkytykseksi liian pienet haalarit! Haalareihin kokeilin ekaa kertaa ommella lahkeen käänteet niin, että haalareita voi käyttää joko suoralla lahkeella tai pujottaa sinne kuminauhan. Jätin siis taitteen ompeleeseen pienen aukon sisäsyrjälle. Kuminauhan avulla niitä pystyy pitämään pidempään.
Sydän verta itkien näistä luovuin ja ärtymyksestä puhisin, että uudet pitää kyllä saada. :D


Ja koska ne uudet piti tehdä liian pienien tilalle, tein tästä salaisessa paketissa tulleesta velourista uudet. Aika raikkaat mielestäni!

Kylläpä nyt passaa kesässä tepastella kukkaisvauvana. :)


2 kommenttia:

Nuksu kirjoitti...

Ihania ovat molemmat ja etenkin nuo sundayt! Ja toi kangas kruunaa kaiken :)

hanna-naa kirjoitti...

Suloisia kaikki!