tiistai 27. maaliskuuta 2012

3 x Happy Squirrel

Täällä on intouduttu Ottobren uusimmasta Happy Squirrel-bodyn kaavasta. Ensin näytti leveälle, mutta päällä olikin tosi hyvä! Hihoja muokkasin hieman pidemmäksi ja tuossa ohjeessa oli etukappale tehty tuplana, minun bodyissä tuo toinen kappale on katkaistu osittain senkin takia, että ei olisi niin kuuma ja toiseksi siksi, että osasta kankaista meinaa tuon toisen kappaleen kuviollisuus paistaa läpi.

Ensimmäisen tein kalastavista karhuista. Tämä kangas on ollut mulle vähän blaah... ostin sitä kuitenkin pari viikkoa sitten Helsingissä käydessäni Piilosta ja tykkäännyin tosi paljon.Sehän onkin tosi ihanaa. Samalla leikkasin isommalle paidan, johon tein ekan nappihalkioni (mutta siitä lisä ehkä tuonnempana).
Kangas siis ikasyr / Piilo, resori Myllymuksujen suklaanruskea.


Toisen bodyn tein Sampsukan ihanasta talvi-ilo trikoosta, jota tilasin ensin vain 50cm... ihastuin niin, että tilasin sitten lisää kun sattui olemaan tarjouksessa Sampsukan synttäreillä. Kuosi on ihana! Siitä pitää saada myös ensi talveksi jotain. Kangas siis Sampsukka, resori Myllymuksujen suklaanruskea.


Kolmannen tein inspiraatiota odotelleesta Moonkidsin päärynätrikoosta. Moonkidsit siis ikasyristä ja resori jälleen Mylläreiden suklaanruskea.

Kaikissa kokona 74cm. Nämä bodyt kyllä kumosivat bodyn tekemiseen liittyvät antipatiat. Näitä lisää!

1 kommentti:

Ti-ti-uu kirjoitti...

Ihania! Kyllä nyt kelpaa ukkelin touhuta! :)